BEL ONS OP 020 - 3303108

Bram Post, mede-eigenaar Hendrix

By Kasstaat on April 4, 2016 in Nieuws
0

Sinds het begin van Kasstaat maakt Bram Post van Hendrix gebruik van Kasstaat. Met behulp van Kasstaat heeft hij op dagelijks niveau inzicht in de kassaomzet en de kasverschillen die hier ontstaan.
Hieronder vertelt Bram kort over hoe hij Kasstaat en de samenwerking ervaart:

“Kasstaat helpt ons met het efficiënter registreren van het kasboek. Voordat wij gebruikmaakten van Kasstaat duurde het registreren van een kasboek 20 minuten en op drukke dagen nog wel langer. Nu hoeft er niets meer op papier geregistreerd te worden en is het kasboek meteen digitaal. Daarbij is Kasstaat transparant, het geeft mij inzicht in waar de kasverschillen vandaan komen. Ik kan deze kasverschillen en mijn omzet nu vanaf iedere plek beheren, ook wanneer ik niet bij Hendrix ben. Vroeger moest ik hiervoor wachten op de enveloppen.”

“De samenwerking met Kasstaat verloopt voor ons erg fijn. Zij zijn op elk moment telefonisch bereikbaar en denken mee over verbeteringen. Daarnaast blijft Kasstaat in ontwikkeling door middel van koppelingen met RCCS en Eijsink, waardoor het kasboek nog sneller opgemaakt kan worden. “